På väg till en kollegas begravning

Håller på att göra mig i ordning för att åka till en kollegas begravning. Hon var en av få som kallade mig Chrille, det gör bara de som kommit mig väldigt nära och förstår vem jag är. Nu är det länge sedan jag träffade henne efter att hon blev sjuk och i dag är det dags att ta farväl. Hon var en kollega som jag tyckte väldigt mycket om att jobba tillsammans med. Hon var under en tid min chef och hon var under hela vår tid som kollegor också en god vän.

Än så länge kan jag hålla sorgen i schack men jag gissar att ju närmare kyrkan jag kommer så blir det svårare att hålla den tillbaka.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.