Njuta av sommaren

Trots det instabila vädret så är det sommar. 

Det var sommar under eftermiddagen när jag klippte gräset och rensade lite i rabatterna. 

Det var sommar när jag tog mitt träningspass under kvällen och det var sommar i morse när jag drog undan de tunga gardinerna på hotellrummet i Malung i morse. 

Jag hade skapat en bild av att vi skulle bo på något halvsjaskigt ställe men Sankt Olof Hotell & Krog överraskade med att vara ett tip-top ställe med bra standard på rummen, trevlig personal och en fräsch och redig frukost.  

 Med den starten på dagen och det fina vädret blev det uppdraget vi var där för en trevlig tillställning. 

Det var väldig vackert att resa med bil genom Värmland och Dalarna i igår kväll och hemresan genom samma landskap var lika fin. Tänk att kunna få sådana upplevelser i arbetet! Och jag hade gott resesällskap med mig 🙂

Passade på att hälsa på T som fyllde 10 år för några veckor sedan. Hennes kalas var samtidigt som jag sprang Göteborgsvarvet så jag hade lovat att komma över och fika en annan dag och det blev i dag efter jobbet. Så passande att sitta ute i deras trädgård och äta jordgubbar med vispgrädde 🙂

Det blev ju bra att jag fick prata en stund med T:s mamma om bröllopet som är om två veckor. C bär runt på bröllopspärmen hela tiden nu 🙂 Jag ska ju föra fram henne till sin blivande make och läsa två bibeltexter så nu fick jag lite koll på det. 

Christer Hansson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.