Shopping

Om man vill kan man lägga upp dagen för att konsumera. Borgholms handel bygger mycket på att sälja till turisterna som i symbios ägnar del av sin semestertid till att shoppa.  

 Jag tycker om att shoppa och strosar gärna runt i butiker för att göra fynd. Risk fins för att jag hittar ett plagg här som känns helt rätt i semesterstunden men som sällan bärs på när jag kommer hem. Ett typiskt semesterplagg. 

Har lärt mig att känna igen dem och undviker så tillvida jag inte ska ha dem just här under semestern. 

På Evas kroppkakor som var det första stoppet var det kö ända ut till dörren så jag tog bilen vidare in till Borgholm och åt dem där i stället på Kroppkakeboden. Det var gott det men Evas är bättre. Snacksalig var han i alla fall som expiderade oss.  

   
Bet mig fast i några få butiker för att prova, testa och vaska fram plagg och fynd och det blev några inköp som jag är nöjd med.  

   
Mycket jag tittar och håller i kan jag lägga tillbaka men i vissa fall bara känns det att det hör plagget eller grejen måste jag ha med mig härifrån och då är köpsignalen den rätta. 

Var till och med inne på Netto i Borgholm och fyndade bland deras prylar. De har en hel del bra och billiga saker bada man tar sig tid så att ögonen får ställa in sig på att hitta just det där som känns rätt. 

Christer Hansson

2 svar till “Shopping

  1. Öland är fantastiskt!..och Borgholm är alltid värt ett besök. Jag gillar första bilden med det långa perspektivet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.