Engelsk morgon

De engelska fåglarna sitter i nåt träd utanför och morgonkvittrar, ljuset tar sig förbi mörkläggningsgardinen, in i rummet och jag är klarvaken trots den långa bussresan hit och dagen i går. 

Klockan är ju en timme mindre här så det blir nån slags supersovmorgon för mig och det behövdes i och för sig. 

Valde soffsängen som är stenhård istället för att dela säng med nån av de två präster jag delar rum med. Att den är stenhård och formad som en flodfåra spelar ingen roll för den är bättre än ett bussäte. 

Hade kunnat använda tiden till att ge mig ut och springa men valde bort att ta med löparkläderna när jag packade. Tänker att det är bättre att ta vara på den lilla vilotid som uppstår eftersom det är ett späckat program dagarna igenom. 

Snart ska vi se till att 170 personer får sin frukost i den allt för lilla matsalen. Har delat upp oss i tre sittningar och jag ska försöka hinna före dem alla så att jag kommer i ordning och kan finnas till hands därefter. Börjar bli rejält hungrig nu. 

Har svårt att ta in att det redan är palmsöndagen men så är det och därför kommer vi att fira den i katedralen tillsammans med den församlingen. Därefter blir det egen rundvandring i den, typ som en fotosafari där man ska leta rätt på saker och fota dem. 

Det blir en lång och bra dag i dag också 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.