Släpp Sveriges insats i fotbolls-em

Sveriges manliga representation i fotbolls-em får inte spela mer för att man inte lyckats sparka en boll innanför givna ramar. Män från andra länder stod i vägen och till råga på allt lyckades sparka den där bollen innanför givna ramar. 

Släpp det!!!!!!

Gå till jobbet, ta semester, vabba, fortsätt penionära, var föräldraledig eller vad nu din dag innehåller. Låt livet gå vidare och om du tycker att det är kul att se män sparka på en boll i ett Europamästerskap så var glad för de tre matcher de svenska pojkarna fick vara med och gläds åt de andra länderna som får sparka boll ett tag till. 

Viktigare än så är det inte, än att det är ett tidsfördriv och ett nöje. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.