Borta bra men hemma bäst?!

Så säger många till mig när de hör att jag reser mycket. 

Nu har jag precis ätit min tredje hotellfrukost på raken, den fjärde dagen incheckad och det är helt okey. 

Nog trivs jag hemma, framförallt de stunder jag delar det med någon annan men jag har det bra även på resande fot där jag kan äta, vila, sova, träna och arbeta som vanligt, ett något bekvämare liv faktiskt. 

 Christer Hansson 

2 svar till “Borta bra men hemma bäst?!

  1. Det är ju lyxigt och bekvämt på sitt sätt på hotell, andra städar och bäddar 🙂 Oftast är den färdigt serverade frukosten mångsidig och god. En del rum är opersonliga men man bor ju inte där för evigt. Jag har alltid gillat att bo på hotell eller i en hytt på en båt.
    Hemmet är förstås bäst, men annat ger omväxling 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.