Ånger 

Vad ångrar vi i våra liv? Vad skulle vi göra annorlunda om vi fick leva om livet?

Det var svåra frågor att reflektera över när vi träffades i gårdagskvällens samtalsgrupp. 

Utveckling bygger på att man prövar, misslyckas och lär sig något av det och de vi är idag är ett resultat av det. Samtidigt behöver jag ångra saker som jag lärt mig av, typ alla gånger jag sårat någon utan att egentligen behöva det. En sak som jag skulle vilja göra om är tiden tillsammans med min dotter när hon bar liten. Om jag fick göra om det skulle jag vara mer närvarande med henne. 

Problemet med ångern över tiden när min dotter var liten är att jag var ung då och saknade både erfarenhet, kunskap och vägledning. Jag gjorde så gott jag kunde utifrån den jag var då. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.