Trädgårdsdag

Som så många andra tog jag mig en trädgårdsdag igår och jag hann med mina prioriteringar. 

Efter att Sören fått sitt tak kastade jag ut gödsel på gräsmattan. Den gödningen i kombination med Sörens dagliga klippande hoppas jag ska vara så gynnsamt för gräset att det får övertag över mossa och ogräs. 

Klippte ner några döda grenar på fruktträden. Det är framförallt körsbärsträden som är drabbade av något och jag tar bort grenar allt eftersom jag upptäcker det som är dött.  Sågade upp grenarna och körde dem direkt till ristippen där jag träffade en kompis som också höll på med trädgårdsarbete. 

Klippte kantgräset och det i kombination med det varma soliga vädret gav verkligen en sommarkänsla när det doftade nyklippt gräs. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s