38 kilometer långpass. 

Egentligen ligger maratonprogrammets längsta pass i morgon men eftersom jag ska tidigt till kyrkan för att vara med när min grupp Duva konfirmerar sig hade jag förberett att ta långpasset med utgångspunkt från stugan. 

Sov länge och åt en lätt frukost innan jag kom iväg på förmiddagen, då det började bli varmt. 

Den första halvan av sträckan gick bra och energigelen gav ny kraft. Kom ända fram till Karlskoga innan vändningen och det kändes exotiskt att se vägskyltarna efter några timmars löpning i skogen. 

På hemvägen tröt krafterna och jag hade för lite vätska med mig i värmen. Fick stanna vid en bäck för att svalka huvud, ansikte och nacke och piggnade till lite på det trots att benen var trötta och krafterna slut. 

Tog mig ändå igenom hela sträckan tack vare att de sista kilometrarna var i utförslut. 

När jag är ute och springer så långt roar jag mig med att njuta av omgivningarna och sådant som är slängt i dikena och är den ena märkligare saken än den andra 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s