Tufft att lämna de älskade på söndagar

Jag älskar mina jobbresor och att arbeta på olika ställen för möta alla sorters människor och det är helt okey att ge sig iväg så här på en söndagkväll, men det känns ändå lite jobbigt att lämna de jag håller av.

Det blir liksom att jag går och bär det med mig stora delen av söndagen.

Nu unnade jag mig en sovmorgon utan långpass löpning eftersom jag sprang Lidingöloppet i går.

Bjöd över en kompis på frulle och lyckades trots gott om tid nästan bli för sen till kyrkan.

Tog en kopp kyrkkaffe och smörgås för att få chilla lite med de andra gudstjänstfirarna innan jag drog vidare till mina föräldrar för några timmars umgänge därute

Åkte hem i så pass god tid att jag fick några timmar hemma med CT-katt också och nu har jag fått skjuts till tåget av min kompis som jag bjöd delade frukost med i morse, så dagen har varit fylld av det viktigaste jag kan göra en söndag, att umgås med de jag håller av.

Nu ser jag fram emot tågresan, hotellvistelsen och de två arbetsdagarna i Stockholm som jag har framför mig.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.