Jag känner mig som Stig Helmer

Ska flyga till Hemavan i morgon och känner mig åter som Stig Helmer. Inte för flygrädsla för jag tycker att det är kul att flyga utan mer för att jag fortfarande läser på i detalj hur det går till från att man bokar biljetten tills att resan är avslutat och jag kan mycket väl vara den där personen som tror att det ska komma juice någonstans ifrån när man trycker på knappen.

Christer Hansson

Ett svar till “Jag känner mig som Stig Helmer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.