Första gången på Berns salonger

Står i stora salongen och imponeras av rummet och takkronorna som jag som väldigt ung Christer fascinerades av genom något tv-program på -80 talet. Programledaren Jonas Hallberg var så rolig tyckte alla och nu när jag blickar tillbaka så uppfattades han som rolig och revolutionär i brist på annat.

Minns att ett ungt Depeche Mode var med i ett av programmen och spelade Just can’t get enough och Jonas intervjuade dem så roligt och torrt han kunde.

För mig, en grabb uppväxt på landet utan några som helst ambitioner eller visioner gick det inte ens att tänka tanken att jag själv skulle kunna besöka Berns och det har hängt i ända fram till i dag då jag står här och väntar på att Alison Moyet ska uppträda.

Hon var med i 80-talets synth-sväng och har sjungit tillsammans med mina andra idoler från den tiden.

Christer Hansson

Ett svar till “Första gången på Berns salonger

  1. Jonas Hallberg tyckte jag var en kul prick. Tror jag såg samtliga program av måndagsbörsen om jag minns rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.