Möbelroadtrip

Det var lite rörigt när jag hämtade hyrkärran, verkar vara ett stor lördagsnöje, att hyra en kärra att dra runt med.

Min var väl tilltagen för de grejer jag räknat med att hämta. Däremot räknade jag inte med att de som sålde i Örebro skulle höra av sig så tidigt på dagen, men jag åkte till dom först ändå trots att det försenade min resa.

Köpte tidningsstället, men avstod telefonmöbeln eftersom den var så dyr.

Därefter började resan till Skärblacka och det blev besvärligt i snömodden. Det tog lite längre tid att köra än beräknat, men tjejen jag skulle köpa köksbordet av väntade lugnt.

Har aldrig varit i Skärblacka så sista biten dit blev spännande. En i mina ögon ung tjej mötte upp och vi hjälptes åt att att lasta in i kärran och gjorde sedan upp affären ute på gården. Swish är toppen och hon skickade med en hylla som hörde till bordet och stolarna.

Lycksalig och med ett barns nyfikenhet for jag vidare mot Norrköping och Oxelösund. Första gången jag åkt dit utan att stanna till på Stjärnholm som jag var på så sent som förra veckan.

Waze hittade inte riktigt ända fram, men efter lite letande och en säljare som vinkandes stod och vänta så löste det sig. Han hjälpte mig att bära ner tv-bänken jag köpte av dem, en skitsnygg en må jag säga. Även där trevliga människor som sålde.

Nästa stopp skulle bli i Vingåker där jag så sent som i morse kom överens om att titta in eftersom jag ändå skulle passera förbi på vägen hem.

De sålde en telefonmöbel som skulle passa i hallen

Justa och trevliga människor även där och jag köpte den trots ett något högt pris.

Nu var kärran full och jag var tacksam för att den ändå blev så väl tilltagen.

Kom hem igen framåt kvällen då jag lastade ur kärran och in i huset. Använde mello-tiden till att ställa ordning allt utom tv-bänken som jag får hjälp med i morgon bitti att bära upp i lägenheten.

Är supernöjd med grejerna, resan och mötena

Christer Hansson

7 svar till “Möbelroadtrip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.