Från kust till kust

Vi kom iväg i hygglig tid på tisdagsförmiddagen och det hade redan blivit varmt på sommarens varmaste dag kändes det som.

ACn i bilen fungerar 7 minuter och sedan får jag stänga av den i 10 för att sedan köra den i 7 o.s.v och det håller mig sysselsatt under långkörningar.

Sträckkörde till Växjö som ligger ungefär mittemellan Kalmar och Halmstad där det blev ett längre Mc Donalds stopp så barnen fick äta och leka av sig.

Kom fram till Halmstad framåt eftermiddagen och vi började leta campingplats ute i Tylösand. Det slutade med att vi bokade en plats från onsdagen och fricampade den natten. Innan vi lämnade First Camp Tylösand där vi bokade platsen gick vi ner till havet och badade några timmar för att svalka oss från överhettningen.

Provianterade på Willys sent på kvällen och började sedan leta efter en rastplats på E6an som vi Googlat fram. Missade den och hamnade på en annan lite längre söderut som är prisbelönt för sin höga standard. Parkerade där det kändes tryggt och installerade oss i den fullpackade husvagnen och sov gott trots varningar för vägpirater i Halland.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.