GeKås

Vi vaknade tidigt på onsdagsmorgonen väckte och alla tog en dusch i husvagnen. Käkade frukost, tittade på väderrapporten och de mörka molnen fick oss att styra mot GeKås i Ullared dit vi anlände runt 11-tiden och hade sån jäkla tur att få den sista parkeringsplatsen för husvagnsekipage.

Vi lastade ett barn i varje kundvagn och rullade mot entréerna där det var kö för att komma in, troligtvis en besöksrekorddag pga det mulna vädret.

Det tog nog bara 10 minuter innan vi var inne och vi tog cellis in i de första försäljningsytorna och sedan bort till leksaksavdelningen för att få ledtrådar om vad flickan önskar sig när hon fyller år (eller tyller år som också är ett sätt att benämna det).

Därefter skilde vi oss åt i det stora varuhuset för när det är så trång där inne vill man gå själv med sin vagn. Lillflickan satt i min och det blev en påminnelse om när min dotter var liten och satt i botten av vagnen och försvann så småningom under alla varor.

Det gick hur bra som helst och vi hade jätteroligt och efter några timmar blev mamma-suget så stort att vi sökte upp den andra vagnen med mitt sällskap och pojken och därefter slog vi följe resten av tiden därinne.

Vi var båda nöjda med våra inköp som vi stuvade in i den redan överfulla husvagnen och åkte sedan tillbaka till Halmstad där vi bokat campingplats på First camp Tylösand.

Det hade blivit kväll och vi skyndade på för att komma på plats och få ordning på allt.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.