Löptur till en av mina oaser

Har hittat ett ställe ute i Skärholmen att bo på och kollade kartorna för en löprunda och insåg att jag skulle kunna springa till Bredängs Camping och ner till Mälaren. Det är ju ett av mina favoritcampingställen som har givit fina minnen.

Stack ut på rundan strax efter klockan fem i morse och när jag morsade på receptionisten såg han lite undrande ut.

Så skönt att komma ut i den mörka, tidiga morgonen och få ha det helt för mig själv.

Efter bara några hundra meter kände jag igen mig från när jag brukar komma farandes med husvagnen och sprang samma sträcka till campingen och ner mot Mälaren. Blev nostalgisk när jag såg husvagnarna som stod där.

Stannade en liten stund för att njuta av vatten, tallskog och frisk luft innan jag vänd och sprang samma sträcka tillbaka där samhället börjat vakna.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.