Fars dag

Har efter 30 år vant mig vid att vara farsa. För min blivande svärson är det helt nytt, typ en månad sedan och jag blev då tillika morfar.

Firade på flera sätt igår. Mitt på dagen ringde min dotter för att gratulera mig och ge bort en ”prat-present”. Det är när man i telefon berättar vad man ger bort och jag fick en middag tillsammans med henne på en restaurang i Stockholm som jag varit nyfiken på i flera år.

Nästa firande hade jag hos min pappa vid hans grav. Han fick en krans, en lyckta och så skrapade vi en triss tillsammans. Min systerson gjorde mig sällskap och vi fick en trevlig stund tillsammans där vid graven och under promenaden dit och tillbaka.

Efter firandet hos farsan firade jag mig själv hos morsan med medköpta munkar till fikat och vi passade på att fira att det var söndag och min morbrors födelsedag.

Åkte därefter till min kompis och hennes barn för att vandra runt på ljusfesten i Stadsparken och Wadköping och så som barn är kunde de inte hålla sig från att berätta att jag skulle få en present och det visade sig vara trisslotter som kom fram under fikat efter middagen.

Skrapade fram två nya lotter på en av dem så jag är ännu med i matchen om mer vinster.

Under tiden hos min kompis kom en elektronisk triss farandes skickad av min dotters mamma som en del i fars-dags-firandet och det värmde gott.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.