Har börjat med Gorilla Workout.

Första träningspasset
Idag så tränade jag mitt första pass i Gorilla Workout. I min maratonträning ingår det styrketräning en gång i veckan och det är för lite för mig. Tycker att det är tråkigt med styrketräning så därför behöver jag något som stimulerar mitt sinne.

Appen
är där appen Gorilla Workout får utrymme i mitt liv. En strukturerad, varierad och målinriktad styrketräning med endast kroppen som redskap och vikt. För mig är det avgörande att kunna träna var jag vill och när jag vill. Kan inte vara beroende av tid och rum.

Dagens träning
Började med 8 km löpning i en vacker kall och solig runda längs Mälarens strand. Västerås är en underbart vacker stad i områdena kring vattnet. Är fascinerad av hamnområdet, en insjöhamn värd namnet, något som jag saknar i Örebro.
Därefter första passet med Gorilla Workout som nu kommer att fortsätta varje dag, alla dagar i veckan.

Jag kommer att bli så jäkla snygg! 🙂

(Christer Hansson)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.