Köpte nya sporthörlurar

Jag lyssnar alltidpå något när jag tränar och aldrignär jag tävlar.
På intensiva intervaller kör jag någon högtempomusik, oftast Scooter. All övrig träning så är det podcasts som gäller. Just nu betar jag av sommarpratarna och andra favoriter är Löparpodden, Filip och Fredrik samt Olof och Rickard.

Mina hörlurar med båge, som jag letade efter länge, eftersom de är de enda som sitter kvar när jag springer pajade för ett år sedan så att det bara har varit ljud i höger öra. Har varit för snål för att köpa nya, det har ju ändå kommit ljud ur dem.

Inför semestern var jag inne på Kjell & Company för att köpa tre produkter som jag behövde och då bland annat nya lurar eftersom ljuset försvann även på höger.

Köpte ett par Philips med båge framtagna att idrotta med och det är fantastiskt bra. Packade upp dem i morse inför träningspasset och det var med stor glädje som jag lyssnade i stereo igen där ljudet ligger mitt i huvudet. De har också mikrofon så att jag kan svara när det ringer, för det gör det. Det är alltid någon som lyckas pricka in ett samtal i min träning och då har jag fått stanna och kränga av mig iphonen innan röstbrevlådan går igång och jag måste ringa upp. Nu kan jag fortsätta att springa samtidigt som jag tar samtalet som oftast brukar beröra något av mina projekt 🙂

Det är nåt speciellt att längta efter något och till slut få det man vill ha 🙂

Christer Hansson

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.