CT somnade

Både Marina och CT har varit ute tillsammans med mig från det att jag kom hem från jobbet till att jag åkte ut till mina föräldrar.

Marina har sovit, stått och luftat pälsen, ätit gräs och spytt, så hon har haft fullt upp den lilla damen. Och sin vana trogen så sparkade hon på sin husse när hon bars in framåt kvällen.

Vi killar har hållit på med trädgårdsarbete, plockat fram campingutrustning samt montera på cykelstället på bilen.

20140711-230919-83359297.jpg
När jag är hemma och fixar så där så trivs dom båda och vill gärna vara när mig så när jag monterade cykelstället så låg Marina på andra sidan staketet och sov. CT är mer med mig som en hund var jag en går. Han snackar och är gärna med och petar…jag menar tassar på det jag håller på med.

Nu glömde jag bort honom för en stund och hör hur någon börjar snarka högt och ljuvligt. Då är det CT som har somnat i värmen när han leva och tittat på mig. Katten ligger på rygg med tassarna rätt upp i luften och tvärsover.

Hur som helst så åkte jag ut med sista etappen av packningen. Känns för bra för att vara sant att jag lyckades.

I lördags fick jag lite tids-panik för att inte hinna olja in trädäcket samt packa inför Öland. Jag har övervägt att hoppa över något träningspass för att få loss tid. Men jag lyssnade på C som gav mig rådet att jobba fokuserat med trädäcket för att få det gjort och sedan packa i etapper varje kväll och det har fungerat och jag har till och med hunnit med träningen.

En annan grej ja har gjort är att så fort det har dykt upp en tanke om att jag ska ta med mig en viss sak så har jag hämtat den och lagt den på en utgående station i hallen och varje kväll när jag har åkt ut med packning så har även de grejerna följt med.

Christer Hansson

5 svar till “CT somnade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.