Sovmorgon med baksmälla

Det blev ju sent i natt tillsammans med Måns så jag satte klockan på 8:30 för att ändå ha god tid till kyrka, pingstdag som det är.

Vaknade ändå före klockan och mådde skit, mest huvudvärk. Fick uttorkningssymptom i går när jag sprang och framförallt efteråt, trots att jag vätskade upp mig så gott det gick innan och sedan drack rätt mängder under loppet. Det kan ibland vara svårt att få rätt mängd i sig för dricker man för mycket så kan det också bli farligt.

Såg fler löpare i går som efter målgång var lite medtagna av att det ändå hade varit varmt och de fått för lite i sig. Dock så var det lindrigt mot tidigare år då det varit mycket varmare.

För min del var det ändå hanterbart men jag kände som sagt av det när jag vaknade och nu några timmar senare känns det som om jag börjar återhämta mig.

Har varit i kyrkan och chillat med mina vänner där över alla åldrar, yrken, bakgrund och vad man mer väger in i mångfaldsbegreppet. Älskar kyrkan som mötesplats för människor.

Nu måste jag blicka framåt. Tysklandsresan börjar i morgon och jag har noll koll på det. Har en vän som blir nevös på mig när jag allt för ofta säger att det ordnar sig men det gör det och jag kommer att komma iväg till Tyskland i morgon trots att jag just nu har noll koll. Kommer att börja med att klippa gräset 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.