Skön start i Wittenberg

Gjorde i ordning träningsgrejerna redan i går kväll för att undvika att störa V allt för mycket när jag skulle gå upp klockan fem i morse för morgonjogg. 

När jag delar rum med någon bekant så säger jag alltid till att jag kommer att gå upp tidigt och att de får försöka att somna om ifall det stör dem för sesn är jag borta i en timma. 

Det känns lugnt och tryggt att vara ute sena kvällar och mornar, i alla fall på de orter som vi varit på. Det är nog jag som är det ”oroliga” momentet i tillvaron. En kvinna som jag passerade frågade lite nyfiket vad jag gjorde ute så tidigt på morgonen 🙂

Det var så fantastiskt vackert med gryningens pastellfärger, den Tyska stillheten i Wittenberg och längs med floden Elbe. Och så alla dofter av välbehag, flädern blommar nu bland annat.  

Det här blev en sådan löprunda som redan etsat sig fast i löparminnet. 

V vaknade när jag kom tillbaka och nu har vi avnjutit ytterligare en delikat frukost. Det här är nog i särklass det bästa hotell jag bott på. Stora fina rum, en härlig interiör, bra mat och så den där trevliga personalen som anstränger sig. Blev överraskad och glad när jag öppnade locket till frukostäggen och fanna att varenda ett var handmålat av någon med en glad figur och hälsning på. 

Nu väntar en spännande dag i Wittenberg, kanske den alla sett mest fram emot 🙂 

           
      

Christer Hansson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.