Unnade mig ett hotellrum 

Fick sms från Löparbussen att de ställer in resan till Göteborgsvarvet pga för få anmälningar. Hade tänkt åka med dem tur och retur över dagen. 

Tidigare år har jag tagit husvagnen och gjort en weekend i Göteborg vilket också varit mysigt. 

Nu blir det ytterligare en variant. Jobbar i Stockholm den 20 maj. Tar tåget därifrån direkt till Göteborg och kan i lugn och ro hämta ut nummerlappen och strosa runt på mässan under fredagskvällen. Kanske en runda på stan därefter. Har i kväll letat boenden, allt från boende i sovsal till Hotel och hade tur som en tok och hittade ett enkelrum på femstjärniga Elite Plaza Hotel för under tusenlappen. Kommer att bli skönt att ta det lungt ända fram tills jag ska till loppet och på morgonen njuta av en härlig frukost. 


Kanske jag kan låta mina väskor stå kvar på hotellet medan jag springer. 

Kommer nu att boka tågen innan jag är klar för i kväll 🙂

Christer Hansson

2 svar till “Unnade mig ett hotellrum 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.