Köpt en slängtröja på Myrorna. 

Gjorde likadant i Göteborg inför Göreborgsvarvet men på Stadsmissionen. Då köpte jag en fliströja som jag hade på mig efter att ha lämnat in alla grejer i förvaringen. Då var det skönt att ha ett varmt plagg på överkroppen fram till start och bara kunna dra av sig det och slänga ut från startfållan. En medlöpare den gången trodde att jag glömt att ta av mig den eller att jag tänkt springa i den för han uppmärksammade mig på att jag bar den och att det skulle bli för varmt i loppet. 

På lördag ser det ut att bli uppehåll och ca. 18 grader så det är rätt så gynnsamt väder att vänta på starten i men för säkerhets skull gick jag in på Myrorna och köpte en tröja. 

Christer Hansson

2 svar till “Köpt en slängtröja på Myrorna. 

  1. Minns Tunnelloppet, som hade en jättefiffig ide där alla jackor som slängdes vid starten gick till behövande. Minns inte om det var stadsmissionen eller någon annan som tog emot. Det samlades in många jackor som kom till användning. Det gillar jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.