Väntar på Viktoria

Min kluvenhet inför kungahuset är total. 

Å ena sidan anser jag det katastrofalt dåligt att vi tvingas lägga skattemedel till lyxliv för en familj som ärvt förmånen. 

Å andra sidan ställde jag väckarklockan en lördag i min semester, klädde mig fin och tog med sällskapet till Solliden tre timmar innan för att få en bra plats och möjlighet för flickorna att lämna över en bukett med vilda ölandsblommor.

Många fler med oss väntar i denna underbara park- och slottsmiljö medans bläckhornen spelar lättsam musik iförda halmhattar. 

Christer Hansson

6 svar till “Väntar på Viktoria

 1. Jag är för kungahuset. Tycker att de gör ett fantastiskt jobb och väl värt pengarna. Lyxlivet står det ju för själv till stor del. Tyvärr får de ju även stå för en del i upprustning av vårt kulturarv. Men det är jag tacksam för.

  Skattepengarna gick ju tyvärr till fastighetsverkets chefers lyxliv…

 2. Jag bara älskar KUNGAHUSET OCH VIKTORIA ❤ är helt fantastisk. ❤ Dom gör oxå skäl för sitt liv, 3< Ligger sjuk i lunginflammation igen efter flytten sjukhuset ville lägga in mej igen, men ja åkte hem, Viktoria på tv hela dagen och kvällen ville inte missa det. ❤ men bäddade ner mig i soffan för att se hela dagen och kvällen på Viktorias 40 års firande, och det kändes nära och bra.
  Vi ska vara glada att vi har vårt KUNGAHUS skulle vara ett helsike som i USA om vi hade president, och dom stackarna som verkligen fått en skojar president om bara kan affärer för eget vinnande och inte tänker först på landet. Viktoria gör mycket gott för landet…… ❤ Hela kungahuset gör det, vi ska vara stolta att ha dom ❤
  Ha en fin helg nu kram

 3. Underbart! Jag följde allt på tv till sena natten 🙂
  Klart det kan kännas fel att betala för deras lyxliv… men jag tycker Victoria är sympatisk och gör ett bra jobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.