Är det inte araber så är det danskar!!!

Ja, så ropade färjekarlen uppgivet och fördomsfullt där han stod på däck för att dirigera alla semesterfirare med bilar, husvagnar och andra typer av fordon som skulle fraktas mellan Helsingborg-Helsingör någon gång på 70-talet när familjen Hansson var på en av de få semesterresorna under min uppväxt.
(Mannen på bilden har inget med min berättelse att göra)

Det är ett starkt minne som direkt för mig tillbaka till den tiden när jag idag åker med färjorna och på samma sätt som farsan försöker hinna gå på toa, äta pölse, få i mig ett wienerbröd samt fynda i taxfree på de 18 minuter man har på sig innan det är dags att springa ner till bilen igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.