En Belgisk våffla eller Cola

Den belgiska våfflan var mer en association till att vi rest hela natten genom Tyskland och vaknade upp i Belgien.

Colan handlar om att jag köpte en stor flaska Cola att ha till just den här stunden, då jag de tidigare resorna vaknat efter en natt på bussen med en begynnande migrän. Fick då för mig att om jag dricker Cola sent på kvällen och direkt när jag vaknar så motverkar det huvudvärken.

Vaknade först av alla och smög ner på toan för att byta om. Tog ett par klunkar Cola och somnade om och nu vaknade jag i Holland istället. Huvudet känns okey så jag hoppas att min plan fungerade.

Har sovit hyggligt gott i bussätet och ser fram emot frukoststoppet som kommer ske snart. När vi rullar iväg efter det är det enligt denna reseredaktion jag som ska hålla i morgonandakten.

Christer Hansson

4 svar till “En Belgisk våffla eller Cola

  1. Kan det vara ett blodsockerfall som ger migränen? I så fall förstår jag ju att colan hjälper. Såklart man ska unna sig det. Men OM man nu av någon anledning vill ha ett nyttigare alternativ så kanske en frukt skulle ha samma effekt. Den innehåller ju också socker. Låter jobbigt att åka så långt med buss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.