Torsdagen.

Vi som jobbar centralt i myndigheten får all information i realtid och kan agera i det. Sedan sker det en tidsfördröjning innan det når ända fram till den operativa delen av verksamheten och det är en utmaning att hålla ihop tiden så mycket det går så att hela organisationen befinner sig ungefär inom samma kunskapsnivå om läget.

I går var det idel möten och det mesta handlade om nuläget och hur vi ska agera i det. Planer stuvades om och nya fokus antogs.

Lyckades trycka ihop mötena så att jag kunde ta tåget hem i normal tid och det var skönt och välbehövligt eftersom trottoaren utanför mitt hus behövde halkbekämpas och jag fick in löppasset inom rimlig tid innan det blev för sent.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.