Bra till slut

Tar tid. Det mesta tar längre tid än jag tror och framförallt om husvagnen hänger bak på bilen, så därför försvann några härliga soltimmar mellan Göteborg och Halmstad.

Ärenden. Passade på att göra ärenden på Jula och Biltema för att köpa ihop grejer att göra fler Bokashi-hinkar med och det stal också tid.

Ställplats. Hade prickat in en ställplats som låg nära Mellbystrand där jag tänkt bada, men när jag kom dit efter att ha kört småvägar som också sinkade mig så fick jag ingen bra känsla över stället så jag tog med hela ekipaget till Mellbystrand och hoppades på att kunna dagparkera någonstans.

Misströsta. Började misströsta över att dagens timmar gick och mina möjligheter till sol och bad minskade och det kändes som om det kom in moln mellan mig och solen.

Löste sig. Det löste sig jättebra med att parkera både bil och husvagn på ett sätt som kändes tryggt att lämna för några timmar. Gick ner på stranden där solen sken för fullt och det gick härliga vågor i det varma havet.

Tidsuppfattning. Då kändes det som att det fanns tillräckligt med tid kvar att vara på stranden och det blev en jättefin eftermiddag på Sveriges längsta sandstrand.

Christer Hansson

4 svar till “Bra till slut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.