Att följa planen

Tillit. Hade igår en plan om hur jag skulle lägga upp dagen och vis av erfarenhet så höll jag mig tillitsfullt till den vilket inte är ett naturligt förhållningssätt för mig.

Nyckfullhet. Om jag släpper mig själv lös helt utan tyglar så styrs jag i princip av 100% lust vilket blir en väldigt kul och intressant, men ostrukturerad tillvaro.

Vädret. Prognosen igår sa att det skulle vara regn och åska på förmiddagen och sedan spricka upp på eftermiddagen så jag planerade efter det.

Förmiddagen. De vanliga morgonrutinerna med frukost och allt sånt och därefter lite soft radiolyssnande mellan 09:30-11:00 då P1 är som allra bäst. Rullade över till Cirkle K för att fylla på luft i alla åtta däck och husvagnen blev faktiskt lite vingligare av det. Får fundera på om jag ska tappa ut lite ur dem.

Tylösand. Dagens mål var Tylösand och dagparkering där

Kom fram lagom till lunch som avnjöts till den vackra utsikten av Laholmsbukten. Blev lite sömning och vilade nån timme medans Sommar i P1 fortsatte utan mig.

Träning. Lite sega ben idag efter gårdagens 23 kilometer, men jag ville få in dagens backintervaller för att undvika att komma allt för mycket i ofas med träningsprogrammet och det finns ingen bättre plats att träna backe än i Tjuvahålan i Tylösand.

Bad. Kanske årets sista bad i havet som var ljumt med stora härliga vågor som lockade fram barnet i oss alla. Fick mitt Tylösand-strandhäng några timmar också och tro på sjutton om jag inte sprang på en bekant jag inte sett på 30 år, ni må tro att det blev ett kärt återseende.

Middag. Middag i husvagnen med samma vackra utsikt som är en klassiker, väljer alltid den när jag är här.

Sovplats. Det sägs finnas en av Vägverkets rastplatser vi Eurostop i Halmstad, med efter en timmes snurrande i området gav jag upp och står nu på en av mina ”hemliga” ställen i stället och hoppas på att det ska gå bra.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.