Höghöjdsträning idag

Ja, minsann, på vinglig stege.
M.fick stå nedanför och hålla i för att det överhuvudtaget skulle funka att sätta tillbaks stupröret som blåste ner i veckan. Passade på att fixera även det andra när jag ändå riskerade livet. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken i det svenska arbetslivet. Var en sväng ut på Bauhaus för att köpa fogmassa, en hel värld bara det men jag fick god hjälp av en trevlig tjej. Nu väntar vi med spänd förväntat på om rören ska sitta kvar. Jag behåller stegen som jag har lånat ett par dagar till i fall att…
20130420-234727.jpg

Saknar Coop Forum i Lillån som till slut tvingades att stänga p.g.a. dålig lönsamhet. När jag var liten så kunde vi åka in till Örebro, genom Örebro och ut på andra sidan Örebro bara för att köpa mjukglass på Wessels som det då hette. Det var det enda stället i regionen som hade mjukglass. Så länge som jag har bott i huset så har Coop Lillån varit suveränt att åka till nät jag har hållit på med småreparationer. De hade generösa öppettider så att jag kunde åka dit tidiga helgmornar och sena söndagkvällar för att köpa någon byggvara samtidigt som jag vid samma tillfälle kunde passa på att köpa bordsmargarin. Det låg också så nära att jag kunde åka fram och tillbaks flera gånger om jag köpt fel skruv.

Jag och stegen åkte lastbil när vi skulle förflytta oss från där den bor till mitt hem. Det var länge sedan och suget av att ligga ute på vägarna kommer tillbaks, i alla fall tillfälligt 🙂

20130420-234829.jpg

 

Härligt när det börjar att frodas i trädgården. Jag hinner inte med i alla vårsysslor men naturen verkar veta ändå hur den ska bete sig.
20130420-234851.jpg

Tog tag i cykelpunkan också. Det var värsta hålet på innerslangen och det fixade jag. När jag monterat ihop allt så såg jag att det var ett lika stort hål på ytterdäcket så nu står cykeln därute upp och ner och väntar på ytterligare åtgärd.

Och det finns fler saker att ta tag i. Att äga är att förvalta. Poolen ser ut som en krater. Den här vintern så frös allt vatten till en stor isklump och nu när det smälter så blir det ett stort hål i mitten, vattnet försvinner ut någonstans. Får vänta tills hela klumpen smält innan jag kan göra något
20130420-235228.jpg

I morgon är det tävling igen. Stafett! Det ska bli skitkul. Första gången som jag springer stafett och jag gör det för klubbens skull. Har fått den korta sträckan på 3 km så det är bara att ge järnet så att det blir pingislunga och blodsmak i munnen.

Blev inspirerad av en kompis i dag att gå ner de där två kilona som jag tror behöver tas bort för att jag ska komma nära mina personbästa i löpningen. Hon har på ett imponerande medvetet sätt minskar sin vikt och börjar närma sig målet.

Nu längtar jag efter morgonkaffet. Varför? Jo, för att jag kan det!

(Christer Hansson)

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.