Mitt andra löppass för dagen

I de här trakterna tar de siesta mellan 12-15 och det förstår jag nu. Om dagen börjar kallt som just i dag så ordnar det till sig framåt lunch och resten av dagen och då är det skönt att ta en tupplur eller bara vara i stillhet för att framåt kvällen komma i gång igen.

Jag passade på att använda siestatiden till mitt backpass, har ju dubbelprogram i dag. Det är så overkligt att sticka ut och leta upp en backe allt det vackra här och sedan köra sitt pass. Kommer nog att ta ett tag innan det har trängt in i mig ordentligt.

Snodde med mig en sten från en vindruvsodling som jag ska ha när jag bygger vägen i Katekumenatet.

Stannade och pratade med en fransk katt. Jag älskar de franska katterna, de har stil och grace och så det franska busiga kossorna. De hade siesta när jag stack ut men hann börja jobba innan jag joggade hem igen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.