Sylvesterloppet

Vad är meningen med livet? eller hur fyller man det med mening?

Hur fyller man en meningsfull nyårsafton? Jo, genomatt springa ett Sylvesterlopp! Det kan man göra på nyårsafton lite varstans i världen. Jag har ännu bara gjort det i Nora flera år i rad och det är gott nog. 

Det har blivit en av ingridienserna i mitt nyårsfirande. Så skönt att få tävla på årets sista dag, att få dra ur kroppen ordentligt och få igång sköna må-bra-ämnen i kroppen, behövs inga andra droger resten av dagen. 

Och så är det så härligt att få umgås med alla andra trevliga löpare. Alla löpare är glada och trevliga och det är så lätt att börja språka med vem som helst. 

Loppet gick bra och jag kände mig i fin form. Valde mina dubbade Icebugs och trampade pä ordentligt hela vägen och det gav en 38 plats av 138 i mål. Kan ni fatta? Mitt första lopp som 50-åring och jag trycker mig in bland ”de unga” på topp 40! Deg finns hopp om framtiden denna årets sista dag. 

Träffade både gamla och nya vänner och samkvämet efteråt med kaffe, äggmacka och prisutdelning till alla är en fin pusselbit till mitt nyårsfirande. 

Man får gå fram och välja från prisbordet utifrån placering i loppet och därför blir varje gubbe man klipper i loppet viktig 🙂 De första åren jag sprang loppet var jag oftast sist ut att välja och bordet bar rätt utplockat men de senaste åren har jag kunnat välja och vraka och idag hade jag turen att få tag på presentkort som kommer att bli en delfinansiering av de tre par skor jag alltid köper på vårkanten.  

 Lyckades komma med på bild igen. Läs artikeln och rulla i bilderna så är jag där 🙂 http://24i.se/regborn-vann-sylvesterloppet-pa-rekordtid/

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.