Löpning är den bästa stressmedicinen

Forskning visar att det troligtvis är så. 

Jag ingår i ett nätverk där vi använder stilla rörelser, närvaro och stillhet och det fungera jättebra på dem vi erbjuder den metoden. För min del slänger jag in löpningen som ett komplement och det tror jag är orsaken till att jag står pall de krav och förväntningar som vilar på mig och många andra. 

Löpning bäst för att mota stress
Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.